Babgulyás

Finom sűrű gulyás leves. Kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,sertéslapocka,paradicsom,bab konzerv,Sertéshús,Laktózmentes ,Gluténmentes
Sertéshús
Főzőcske
Adag
6
Adag tömege
380 g
Adag energiatartalma
386 kcal
Az elkészítés ideje
1 h. 15 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
| bab konzerv | 250 280 | gramm kcal | |
| burgonya | 200 184 | gramm kcal | |
| fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
| gulyás fűszerkeverék | 2 28 | teáskanál kcal | |
| hagyma | 300 132 | gramm kcal | |
| paradicsom | 400 100 | gramm kcal | |
| sertéslapocka | 400 1192 | gramm kcal | |
| sertészsír | 40 359 | gramm kcal | |
| só | 2 0 | teáskanál kcal | |
| víz | 500 0 | milliliter kcal | |
| zöld paprika | 150 30 | gramm kcal |
Recept


3.
sertéslapocka 400 gramm
A húst megmossuk, kockákra felvágjuk és hozzáadjuk a paprikás hagymás alaphoz.




7.
paradicsom 400 gramm • fokhagyma 2 gerezd
A paradicsomot leöntjük forró vízzel és egy kicsit állni hagyjuk, ezután kivesszük a vízből és meghámozzuk.A fokhagymát megpucoljuk.

8.
A krumplit és a paradicsomot hozzáadjuk a már majdnem megfőtt húshoz. Megkeverjük és addig főzzük amíg a krumpli megpuhul.


10.
...és a préselt fokhagymát. Felforraljuk és tálalhatjuk is.

Jó étvágyat!























