Babgulyás
Finom sűrű gulyás leves. Kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,sertéslapocka,paradicsom,bab konzerv,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
bab konzerv | 250 | gramm | |
burgonya | 200 | gramm | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
gulyás fűszerkeverék | 2 | teáskanál | |
hagyma | 300 | gramm | |
paradicsom | 400 | gramm | |
sertéslapocka | 400 | gramm | |
sertészsír | 40 | gramm | |
só | 2 | teáskanál | |
víz | 500 | milliliter | |
zöld paprika | 150 | gramm |
Recept


3.
sertéslapocka 400 gramm
A húst megmossuk, kockákra felvágjuk és hozzáadjuk a paprikás hagymás alaphoz.




7.
paradicsom 400 gramm • fokhagyma 2 gerezd
A paradicsomot leöntjük forró vízzel és egy kicsit állni hagyjuk, ezután kivesszük a vízből és meghámozzuk.A fokhagymát megpucoljuk.

8.
A krumplit és a paradicsomot hozzáadjuk a már majdnem megfőtt húshoz. Megkeverjük és addig főzzük amíg a krumpli megpuhul.


10.
...és a préselt fokhagymát. Felforraljuk és tálalhatjuk is.

Jó étvágyat!