Nemzeti konyha
Több
MARHAHÚS
Magyar pacalpörkölt
Gulyás sörrel
Marhagulyás burgonyával
SERTÉSHÚS
Babgulyás
CSIRKEHÚS
Csirkepaprikás
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
GOMBALEVESEK
Laskagomba gulyás burgonyával
Laskagomba leves pacal módra
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés