szakacsreceptek.hu

Laskagomba gulyás burgonyával

    

Egyszerű recept egy laskagombás burgonyás gulyás elkészítésére

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

olivaolaj 4 evőkanál  hagyma 250 gramm

A hagymát apróra vágjuk, vagy szétmixeljük, és megpirítjuk forró olíva olajon.

2. 

laskagomba 400 gramm  burgonya 500 gramm    piros paprika, őrölt  gulyás fűszerkeverék

Hozzáadjuk az apróra vágott laskagombát, felvágott burgonyát, sót, őrölt pirospaprikát, gulyás fűszert, és az egészet rövid ideig pároljuk (amíg vízforralóban vizet forralunk).

3. 

víz 2 liter

Az egészet forró vízzel leöntjük és kb 20 percig főzzük közepes lángon.

4. 

fokhagyma 1 darab  ételízesítő

A végén hozzáadjuk a préselt foghagymát, fűszersót, és szükség szerint vízzel felönthetjük, hogy ne legyen olyan sűrű, majd felforraljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés