Laskagomba gulyás burgonyával
Egyszerű recept egy laskagombás burgonyás gulyás elkészítésére
recept,recept fotó,hagyma,laskagomba,burgonya,Gombalevesek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Gombalevesek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 500 | gramm | |
fokhagyma | 1 | darab | |
gulyás fűszerkeverék | - | ||
hagyma | 250 | gramm | |
laskagomba | 400 | gramm | |
olivaolaj | 4 | evőkanál | |
piros paprika, őrölt | - | ||
só | - | ||
víz | 2 | liter | |
ételízesítő | - |
Recept
2.
laskagomba 400 gramm • burgonya 500 gramm • só • piros paprika, őrölt • gulyás fűszerkeverék
Hozzáadjuk az apróra vágott laskagombát, felvágott burgonyát, sót, őrölt pirospaprikát, gulyás fűszert, és az egészet rövid ideig pároljuk (amíg vízforralóban vizet forralunk).
4.
fokhagyma 1 darab • ételízesítő
A végén hozzáadjuk a préselt foghagymát, fűszersót, és szükség szerint vízzel felönthetjük, hogy ne legyen olyan sűrű, majd felforraljuk.
Jó étvágyat!