Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
MARHAHÚS
Magyar pacalpörkölt
CSIRKEHÚS
Sült fokhagymás csirke
Laskagomba kurkuma szószban
Kurkuma fűszeres tofu spagettivel
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
HALAK
ActiFry paprikás-gyömbéres pangasius
Sertéshús sampinyonnal
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sonkás-hagymás tükörtojás
Sült sertésoldalas
FALATKÁK
Szalonnasütő kolbász gyors elkészítése
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés