Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
MARHAHÚS
Magyar pacalpörkölt
CSIRKEHÚS
Sült fokhagymás csirke
Laskagomba kurkuma szószban
Kurkuma fűszeres tofu spagettivel
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
HALAK
ActiFry paprikás-gyömbéres pangasius
Sertéshús sampinyonnal
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sonkás-hagymás tükörtojás
Sült sertésoldalas
FALATKÁK
Szalonnasütő kolbász gyors elkészítése
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Hagymás resztelt sertés máj
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
KRUMPLISALÁTÁK
Karácsonyi krumplisaláta
Pacal pörkölt
REGGELI KÁSA
Mogyorós búzapehelykása
Sonkás tészta hagymával
Zöldséges csirkés rizottó recept
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Füstölt makrélából készült kenő
Tofu-fasírt
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés