RECEPTEK

Rizzsel és hússal töltött pulykamellek

Rizzsel és hússal töltött pulykamellek

Pulykatekercs őrölt hússal és rizzsel.

recept,recept fotó,rizsa,pulykamell,vöröskáposzta konzerv,sertés darálthús,Pulykahús,Gluténmentes ,Laktózmentes

Pulykahús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt½teáskanál
olivaolaj2evőkanál
piros paprika, őrölt-
pulykamell500gramm
rizsa100gramm
sertés darálthús200gramm
0
víz200milliliter
vöröskáposzta konzerv150gramm

 

Recept

1. 

rizsa 100 gramm  pulykamell 500 gramm  vöröskáposzta konzerv 150 gramm  sertés darálthús 200 gramm  fekete bors, őrölt ½ teáskanál 

A rizst megfőzzük sós vízben és hűlni hagyjuk. A pulykamelleket megmossuk, felszeleteljük és egy kicsit kiklopfoljuk. Egy munkalapon egymásra rakjuk a hús szeleteket. Rá tesszük a vörös káposztát, a közepére meg az őrölt húst a rizzsel és borssal.

2. 

piros paprika, őrölt    olivaolaj 2 evőkanál  víz 200 milliliter

Konyhai tű és cérna segítségével a pulyahús széleit összetűzzük, és egy tekercset kapunk belőle. A hús tekercset egy sütőedénybe helyezzük el, olíva olajjal felöntjük, megszórjuk őrült pirospaprikával és sóval. Vizet öntünk hozzá. Letakarva kb egy órán keresztül sütjük, közepes fokon, előmelegített sütőben. Miután a hús megsült, eltávolítjuk a cérnát és a tűket és letakarva hagyjuk egészen a tálalásig.

3. 

Főt burgonyával és zöldség körettel tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit