Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
Pirított töltött őzlábgomba
Mediterrán fasírozott
Húsos - csicseriborsós tekercs
Burgonyafelfújt hússal és babbal
Egyben sült fasírt tepsiben
Nyárson sült darált hús
Töltött cukkini hajócskák
Sertéshúsocskák
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Húsos-zöldséges rétes leveles tésztából
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Zeller lepény sajttal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
Besütött grenadírmars erdei gombával
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés