Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
Pirított töltött őzlábgomba
Mediterrán fasírozott
Húsos - csicseriborsós tekercs
Burgonyafelfújt hússal és babbal
Egyben sült fasírt tepsiben
Nyárson sült darált hús
Töltött cukkini hajócskák
Sertéshúsocskák
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Húsos-zöldséges rétes leveles tésztából
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ÉDESSÉGEK
Raffaello
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
HÚSLEVESEK
Abált leves
DESSZERTEK POHARAKBAN
Gesztenyepüré tejszínhabbal
APRÓSÜTEMÉNY
Mogyorós grillázs szelet.
RIZS
Parboiled vajas rizs
PULYKAHÚS
Póréhagymás pulyka szoté
KALÁCSOK
Mogyorós sütemény
PÉKSÜTEMÉNY
Foszlós fonott kalács
Sült sertésoldalas
CSIRKEHÚS
ActiFry fokhagymás csirkehús
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés