Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
Pirított töltött őzlábgomba
Mediterrán fasírozott
Húsos - csicseriborsós tekercs
Burgonyafelfújt hússal és babbal
Egyben sült fasírt tepsiben
Nyárson sült darált hús
Töltött cukkini hajócskák
Sertéshúsocskák
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Húsos-zöldséges rétes leveles tésztából
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés