RECEPTEK

Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával

Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával

Isteni finom fasírozott darált sertés húsból sampinyon gombával és finom zöldségekkel. Külön ételként tálaljuk vagy burgonyapürével is fogyaszthatjuk. Jó étvágyat hozzá.

recept,recept fotó,gomba,mirelit borsó,mirelit kukorica,sertés darálthús,Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

1 h. 10 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Sertéshús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fokhagyma3gerezd
gomba250gramm
mirelit borsó250gramm
mirelit kukorica250gramm
olivaolaj-
sertés darálthús500gramm
-
tyúk tojás2darab
zabpehely50gramm
zsemlemorzsa3evőkanál
zsírszegény tej 1,5%100milliliter

 

Recept

1. 

zabpehely 50 gramm  zsírszegény tej 1,5% 100 milliliter  gomba 250 gramm  tyúk tojás 2 darab  mirelit borsó 250 gramm    fokhagyma 3 gerezd  mirelit kukorica 250 gramm  sertés darálthús 500 gramm

A zabpelyhet öntsük egy nagyobb tálba, majd ezután öntsük le a tejjel, és hagyjuk állni egy rövid ideig. A sampinyon gombát megmossuk és felszeleteljük. A zabpelyhekhez hozzáadjuk a tojást, a kukoricát, a borsót, a sót, a zúzott fokhagymát, és a darált húst, és az egészet jól összekeverjük.

2. 

olivaolaj  zsemlemorzsa 3 evőkanál

Egy kellően mély tepsibe öntsünk olívaolajat, és szórjuk meg zsemlemorzsával. A felesleges zsemlemorzsát, ami nem tapadt a tepsi aljára és falaira szórjuk a fasírthoz. Végül könnyedén hozzá keverjük a sampinyon gombát. A masszával megtöltjük a tepsit, és előmelegített sütőben közepes fokozaton megsütjük.

3. 

Ötven perc elteltével a sütőben emeljük a hőmérsékletet, és hagyjuk öt percig besütni az fasírozottat.. Miután kivesszük a sütőből letakarjuk alufóliával.És kész is a finom ebéd vagy vacsora.Külön ételként tálaljuk vagy burgonyapürével is fogyaszthatjuk. Jó étvágyat hozzá.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit