Mediterrán fasírozott
Nem hagyományos fasírozott, tele sajttal és ízletes olajbogyóval.
recept,recept fotó,sertés darálthús,Feta sajt,olivabogyó paprikával,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 80 | gramm | |
kifli | 1 | darab | |
napraforgó olaj | 4 | evőkanál | |
olivabogyó paprikával | 60 | gramm | |
paradicsom | 1 | darab | |
rukkola | 40 | gramm | |
sertés darálthús | 500 | gramm | |
só | - | ||
zsírszegény tej 1,5% | 80 | milliliter |
Recept
1.
zsírszegény tej 1,5% 80 milliliter • kifli 1 darab
Öntsük a tejet egy tálba. Áztassuk a tejbe a kiflit. A kifli a tejben szét ázik.
2.
sertés darálthús 500 gramm • só
Tegyük egy tálba a darált sertéshúst, sót, áztatott kiflit. Kézzel mindent jól összekeverünk.
3.
paradicsom 1 darab • Feta sajt 80 gramm • olivabogyó paprikával 60 gramm
A paradicsomot és a sajtot kockákra vágjuk, az olajbogyót kisebb ovális darabokra.
4.
rukkola 40 gramm
Keverjük a húshoz a sajtot, olajbogyót, paradicsomot és rukkolát. Jól összekeverjük.
5.
napraforgó olaj 4 evőkanál
Húsgombócokat készítünk, amelyeket vagy olajon megpirítunk egy serpenyőben, vagy a rácson sütjük, amíg a hús kész nem lesz.
Jó étvágyat!