RECEPTEK

Mediterrán fasírozott

Mediterrán fasírozott

Nem hagyományos fasírozott, tele sajttal és ízletes olajbogyóval.

recept,recept fotó,sertés darálthús,Feta sajt,olivabogyó paprikával,Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

kategóriak

Sertéshús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Feta sajt80gramm
kifli1darab
napraforgó olaj4evőkanál
olivabogyó paprikával60gramm
paradicsom1darab
rukkola40gramm
sertés darálthús500gramm
-
zsírszegény tej 1,5%80milliliter

 

Recept

1. 

zsírszegény tej 1,5% 80 milliliter  kifli 1 darab

Öntsük a tejet egy tálba. Áztassuk a tejbe a kiflit. A kifli a tejben szét ázik.

2. 

sertés darálthús 500 gramm 

Tegyük egy tálba a darált sertéshúst, sót, áztatott kiflit. Kézzel mindent jól összekeverünk.

3. 

paradicsom 1 darab  Feta sajt 80 gramm  olivabogyó paprikával 60 gramm

A paradicsomot és a sajtot kockákra vágjuk, az olajbogyót kisebb ovális darabokra.

4. 

rukkola 40 gramm

Keverjük a húshoz a sajtot, olajbogyót, paradicsomot és rukkolát. Jól összekeverjük.

5. 

napraforgó olaj 4 evőkanál

Húsgombócokat készítünk, amelyeket vagy olajon megpirítunk egy serpenyőben, vagy a rácson sütjük, amíg a hús kész nem lesz.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit