szakacsreceptek.hu

Mediterrán fasírozott

Mediterrán fasírozott

    

Nem hagyományos fasírozott, tele sajttal és ízletes olajbogyóval.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:  Sertéshús  

 

1. 

zsírszegény tej 1,5% 80 milliliter  kifli 1 darab

Öntsük a tejet egy tálba. Áztassuk a tejbe a kiflit. A kifli a tejben szét ázik.

2. 

sertés darálthús 500 gramm 

Tegyük egy tálba a darált sertéshúst, sót, áztatott kiflit. Kézzel mindent jól összekeverünk.

3. 

paradicsom 1 darab  Feta sajt 80 gramm  olivabogyó paprikával 60 gramm

A paradicsomot és a sajtot kockákra vágjuk, az olajbogyót kisebb ovális darabokra.

4. 

rukkola 40 gramm

Keverjük a húshoz a sajtot, olajbogyót, paradicsomot és rukkolát. Jól összekeverjük.

5. 

napraforgó olaj 4 evőkanál

Húsgombócokat készítünk, amelyeket vagy olajon megpirítunk egy serpenyőben, vagy a rácson sütjük, amíg a hús kész nem lesz.

Jó étvágyat!

Feta sajt80gramm
kifli1darab
napraforgó olaj4evőkanál
olivabogyó paprikával60gramm
paradicsom1darab
rukkola40gramm
sertés darálthús500gramm
-
zsírszegény tej 1,5%80milliliter

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés