RECEPTEK

Pisztráng sampinyon gombával

Pisztráng sampinyon gombával

recept,recept fotó,pisztráng,gomba,Halak

Halak

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Halak  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

citromlé1evőkanál
finomliszt30gramm
gomba200gramm
olivaolaj70milliliter
pisztráng2darab
vaj1evőkanál

 

Recept

1. A pisztráng elkészítése

pisztráng 2 darab

A pisztrángot megmossuk folyóvíz alatt. Eltávolítjuk a kopoltyúkat, kívülről és belülről megsózzuk és fűszerezzük.

2. Sütés

finomliszt 30 gramm  olivaolaj 70 milliliter

A halat meghempergetjük finomlisztben és olajban mindkét oldalról megpirítjuk.

3. A sampinyonokat felszeleteljük

gomba 200 gramm

A sampinyonokat vékonyabb szeletekre vágjuk

4. Párolás

citromlé 1 evőkanál  vaj 1 evőkanál

Serpenyőben vajon megpirítjuk a sampinyonokat, majd megcsepegtetjük citromlével. Lefedve lassú tűzön 8 percig pároljuk. Főtt burgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés