RECEPTEK

Lepényhal fűszervajjal

Lepényhal fűszervajjal

A pikáns vaj különleges ízt kölcsönöz a lepényhalnak.

recept,recept fotó,sárgafarkú lepényhal,Halak,Gluténmentes

Halak

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Halak  Gluténmentes  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Fűszer vaj recept20gramm
fűszerek halra-
olivaolaj15milliliter
póréhagyma150gramm
sárgafarkú lepényhal1darab
-

 

Recept

1. 

sárgafarkú lepényhal 1 darab

A lepényhalat átöblítjük. Eltávolítjuk a belsőségeket és levágjuk az uszonyokat. Csak a farokrészből hagyunk egy keveset. A hát részén késsel végzünk néhány bevágást, hogy sütés közben a hal megtartsa formáját.

2. 

póréhagyma 150 gramm  olivaolaj 15 milliliter

A póréhagymát felkarikázzuk. A sütőedényt kikenjük olajjal és szétrakjuk a póréhagymát.

3. 

  fűszerek halra  Fűszer vaj recept 20 gramm

A lepényhalat megsózzuk és mindkét oldalról fűszerezzük. Beletesszük a sütőtálba, letakarjuk alufóliával, majd 25 percig sütjük 180°C-on. A halat fűszervajjal, illetve párolt brokkolival tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit