szakacsreceptek.hu

Tilápia parmezánban

    

Ízletes halfilé fűszeres reszelt parmezán bundában.

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

kategóriak:    

 

 
 
Parmezán sajt120gramm
citromhéj1teáskanál
fekete bors, őrölt½teáskanál
petrezselyem zöldje-
piros paprika, őrölt1teáskanál
-
tilápia filé1kilogramm

1. 

tilápia filé 1 kilogramm 

A friss tilápia filét megmossuk, ha mirelit, akkor kiolvasztjuk és szintén megmossuk. Jól megszárítjuk. Lágyan sózzuk mindkét oldalról.

2. 

Parmezán sajt 120 gramm  citromhéj 1 teáskanál

A sajtot lágyra lereszeljük és hozzáadunk egy bio citrom reszelt héját.

3. 

piros paprika, őrölt 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál

Belekeverjük a fűszereket.

4. 

A filét megkenjük mindkét oldaláról olajjal...

5. 

...és meghempergetjük az elkészített reszelt sajtban.

6. 

petrezselyem zöldje

Alufóliával bélelt sütőlapra helyezzük és megszórjuk frissen felaprított petrezselyemzöldjével. Előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük 200°C hőmérsékleten.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés