RECEPTEK

Lazac fűszernövény-mustáros bundában

Lazac fűszernövény-mustáros bundában

A fűszernövény bundában lévő fehérjehal, sok egészséges zsírral, csakis finom lehet.

recept,recept fotó,dijoni mustár,majoránna,szurokfű (oregánó),piros paprika, őrölt,lazac,Halak,Gluténmentes ,Laktózmentes

Halak

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

citromlé2teáskanál
dijoni mustár1evőkanál
lazac250gramm
majoránna1evőkanál
olivaolaj2evőkanál
piros paprika, őrölt-
szurokfű (oregánó)1evőkanál
-

 

Recept

1. 

olivaolaj 1 evőkanál  dijoni mustár 1 evőkanál  citromlé 2 teáskanál

Egy kis tálban keverjük össze az olívaolajat, a mustárt és a citromlevet.

2. 

majoránna 1 evőkanál  szurokfű (oregánó) 1 evőkanál  piros paprika, őrölt 

Egy másik kisebb tálban keverjük össze a szárított majorannát szurokfűvel, egy csipet pirospaprikával és sóval.

3. 

lazac 250 gramm  olivaolaj 1 evőkanál

A lazacfiléknek (ha bőrük van, ne távolítsuk el) mustárkeverékbe áztatjuk, és fűszernövény keverékbe csomagoljuk. Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, helyezzük a lazacot az olajra azzal az oldallal, amelyen a bőre van. Fedjük le és pároljuk. Egy idő után le vesszük a fedőt, megsütjük a lazacot minden oldalról.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit