Lazacfilé szezámos fűszersóban

Rántott lazacfilé szezámos gomashi fűszersóban.
recept,recept fotó,lazac,Gomashio - szezámos fűszersó,Halak,Laktózmentes ,Gluténmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
Gomashio - szezámos fűszersó recept | 1 ?? | teáskanál kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
lazac | 300 606 | gramm kcal | |
repceolaj | ½ 68 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
lazac 300 gramm • repceolaj ½ evőkanál • só • fekete bors, őrölt
A serpenyőben felmelegítjük az olajat és belerakjuk a kisebb lazac szeleteket. Sózzuk, borsozzuk. A lazac szeleteket mindkét oldalról átsütjük. Ha az olaj fröcsög, akkor fedjük le a serpenyőt.

2.
Gomashio - szezámos fűszersó recept 1 teáskanál
Gomashi fűszerrel megszórt főtt burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!