Lazacfilé szezámos fűszersóban
Rántott lazacfilé szezámos gomashi fűszersóban.
recept,recept fotó,lazac,Gomashio - szezámos fűszersó,Halak,Laktózmentes ,Gluténmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
Gomashio - szezámos fűszersó recept | 1 | teáskanál | |
fekete bors, őrölt | - | ||
lazac | 300 | gramm | |
repceolaj | ½ | evőkanál | |
só | - |
Recept
1.
lazac 300 gramm • repceolaj ½ evőkanál • só • fekete bors, őrölt
A serpenyőben felmelegítjük az olajat és belerakjuk a kisebb lazac szeleteket. Sózzuk, borsozzuk. A lazac szeleteket mindkét oldalról átsütjük. Ha az olaj fröcsög, akkor fedjük le a serpenyőt.
2.
Gomashio - szezámos fűszersó recept 1 teáskanál
Gomashi fűszerrel megszórt főtt burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!