Lazacfilé szezámos fűszersóban
![Lazacfilé szezámos fűszersóban](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001521/img_hu_4x3/lazacfile-szezamos-fuszersoban_00180.jpg)
Rántott lazacfilé szezámos gomashi fűszersóban.
recept,recept fotó,lazac,Gomashio - szezámos fűszersó,Halak,Laktózmentes ,Gluténmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
Gomashio - szezámos fűszersó recept | 1 | teáskanál | |
fekete bors, őrölt | - | ||
lazac | 300 | gramm | |
repceolaj | ½ | evőkanál | |
só | - |
Recept
1.
lazac 300 gramm • repceolaj ½ evőkanál • só • fekete bors, őrölt
A serpenyőben felmelegítjük az olajat és belerakjuk a kisebb lazac szeleteket. Sózzuk, borsozzuk. A lazac szeleteket mindkét oldalról átsütjük. Ha az olaj fröcsög, akkor fedjük le a serpenyőt.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001521/small/IMG_1622.jpg)
2.
Gomashio - szezámos fűszersó recept 1 teáskanál
Gomashi fűszerrel megszórt főtt burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!