Vajon és hagymán sült pangasius
![Vajon és hagymán sült pangasius](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000126/img_hu_4x3/vajon-es-hagyman-sult-pangasius_00180.jpg)
Vajon és hagymán sült pangasius, vagy más halfilé.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,hagyma,vaj,Halak,Szezonális receptek,Gluténmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
gyorsfagyasztott pangasius | 600 | gramm | |
hagyma | 600 | gramm | |
piros paprika, őrölt | - | ||
só | - | ||
vaj | 100 | gramm |
Recept
1.
gyorsfagyasztott pangasius 600 gramm • só • piros paprika, őrölt • hagyma 600 gramm
A kiolvad halszeleteket papírtörlővel megszárítjuk, esetleg kisebb szeletekre vágjuk. sütőedénybe rakjuk, kevés citromlével megcsepegtetjük és megszórjuk sóval, őrölt piros paprikával és rá helyezünk egy pár karika hagymát.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000126/small/1%20ingrediencie.jpg)
2.
vaj 100 gramm
A vajat nagyon vékonyra felszeleteljük és beborítjuk vele a halat. Előmelegített sütőben, közepes fokon 30 percig sütjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000126/small/2%20pečieme.jpg)
3.
Burgonya pürével tálaljuk.
Jó étvágyat!