szakacsreceptek.hu

Besütött lazacos gnocchi

     

Burgonya "galuska" besütve lazaccal és besamel mártással.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:    

 

 
 
burgonya gnocchi250gramm
fekete bors, őrölt0
finomliszt20gramm
lazac120gramm
0
tojásfehérje2darab
vaj20gramm
zsírszegény tej 1,5%200milliliter

1. 

vaj 20 gramm  finomliszt 20 gramm  zsírszegény tej 1,5% 200 milliliter

Egy serpenyőben egy kis vajat engedünk fel, majd megszórjuk sima liszttel. Megkeverjük és állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejet. Sűrűsödés után hűlni hagyjuk.

2. 

lazac 120 gramm    fekete bors, őrölt  tojásfehérje 2 darab

A lazacfiléket kisebb darabokra vágjuk. Belerakjuk a kihűlt besamel mártásba, sóval, borssal ízesítjük, majd óvatosan beletesszük a tojásfehérjéből felvert habot.

3. 

burgonya gnocchi 250 gramm

A masszát kb 25 percig besütjük 200 fokon a gnocchival (vagy főtt tésztával).

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés