Marinált lazac

Mennyei marinált lazac, de csak a türelmesek részére.
recept,recept fotó,lazac,cékla,Halak,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
| brandy | 1 35 | evőkanál kcal | |
| cékla | 400 192 | gramm kcal | |
| kapor | 2 4 | teáskanál kcal | |
| kristálycukor | 1 61 | evőkanál kcal | |
| lazac | 400 808 | gramm kcal | |
| só | 2 0 | teáskanál kcal |
Recept

2.
só 2 teáskanál • kristálycukor 1 evőkanál • kapor 2 teáskanál
Megszórjuk durva szemcséjű sóval, kristálycukorral és szárított kaporral.

3.
cékla 400 gramm • brandy 1 evőkanál
A céklát lágyra ledaráljuk és egyenletes rétegben ráhelyezzük a filére. Megcsepegtetjük brandy-vel. A tálat lezárjuk, majd 3-4 napra a hűtőbe helyezzük.

4.
A filét óvatosan megpucoljuk a marinádtól egy kés segítségével.

5.
A filét porciózzuk, majd olajban aranybarnára pirítjuk.

Jó étvágyat!






















