szakacsreceptek.hu

Marinált lazac

Marinált lazac

    

Mennyei marinált lazac, de csak a türelmesek részére.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

lazac 400 gramm

A lazacfiléket, egy tálba helyezzük, úgy, hogy az tál alját teljesen betöltse.

2. 

 2 teáskanál  kristálycukor 1 evőkanál  kapor 2 teáskanál

Megszórjuk durva szemcséjű sóval, kristálycukorral és szárított kaporral.

3. 

cékla 400 gramm  brandy 1 evőkanál

A céklát lágyra ledaráljuk és egyenletes rétegben ráhelyezzük a filére. Megcsepegtetjük brandy-vel. A tálat lezárjuk, majd 3-4 napra a hűtőbe helyezzük.

4. 

A filét óvatosan megpucoljuk a marinádtól egy kés segítségével.

5. 

A filét porciózzuk, majd olajban aranybarnára pirítjuk.

Jó étvágyat!

brandy1evőkanál
cékla400gramm
kapor2teáskanál
kristálycukor1evőkanál
lazac400gramm
2teáskanál

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés