RECEPTEK

Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában

Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában

Kedvenc hal ropogós tésztában. Ízlés szerint sült krumplival, főtt burgonyával és tartármártással tálaljuk.

recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,teljes kiőrlésű liszt,Halak,Laktózmentes

Halak

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Halak  Laktózmentes  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fűszerek halra2teáskanál
gyorsfagyasztott pangasius800gramm
napraforgó olaj-
-
teljes kiőrlésű liszt120gramm
tyúk tojás4darab

 

Recept

1. A hal elkészítése

gyorsfagyasztott pangasius 800 gramm 

Hagyjuk felolvadni a Pangasius-t, mossuk meg, szárítsuk meg papírtörlővel és vágjuk fel szeletekre. Az egyes halszeleteket mindkét oldaláról könnyen megsózzuk.

2. A tészta elkészítése

tyúk tojás 4 darab  fűszerek halra 2 teáskanál  teljes kiőrlésű liszt 120 gramm

A tojásokat tányérba törjük, hozzáadjuk a halfűszert és a teljes kiőrlésű lisztet. Egy villával alaposan keverjük össze.

3. 

A halfiléket rakjuk rá egy tálcára, és öntsük rájuk a tészta felét. Megfordítjuk a halszeleteket és a másik oldalára öntjük a tészta másik felét.

4. Sütés

napraforgó olaj

Egy serpenyőben hevítsünk fel megfelelő mennyiségű olajat, és tegyük bele a tésztával bevont halat. Fedő alatt 10 percig sütjük.

5. 

Vegyük le a fedőt, fordítsuk meg a halat, és 10 percig sütjük a másik oldalán.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit