Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
Kedvenc hal ropogós tésztában. Ízlés szerint sült krumplival, főtt burgonyával és tartármártással tálaljuk.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,teljes kiőrlésű liszt,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
fűszerek halra | 2 | teáskanál | |
gyorsfagyasztott pangasius | 800 | gramm | |
napraforgó olaj | - | ||
só | - | ||
teljes kiőrlésű liszt | 120 | gramm | |
tyúk tojás | 4 | darab |
Recept
1. A hal elkészítése
gyorsfagyasztott pangasius 800 gramm • só
Hagyjuk felolvadni a Pangasius-t, mossuk meg, szárítsuk meg papírtörlővel és vágjuk fel szeletekre. Az egyes halszeleteket mindkét oldaláról könnyen megsózzuk.
2. A tészta elkészítése
tyúk tojás 4 darab • fűszerek halra 2 teáskanál • teljes kiőrlésű liszt 120 gramm
A tojásokat tányérba törjük, hozzáadjuk a halfűszert és a teljes kiőrlésű lisztet. Egy villával alaposan keverjük össze.
3.
A halfiléket rakjuk rá egy tálcára, és öntsük rájuk a tészta felét. Megfordítjuk a halszeleteket és a másik oldalára öntjük a tészta másik felét.
4. Sütés
Egy serpenyőben hevítsünk fel megfelelő mennyiségű olajat, és tegyük bele a tésztával bevont halat. Fedő alatt 10 percig sütjük.
5.
Vegyük le a fedőt, fordítsuk meg a halat, és 10 percig sütjük a másik oldalán.
Jó étvágyat!