Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
![Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000559/img_hu_4x3/pangasius-egy-teljes-kiorlesu-tesztabundaban_00180.jpg)
Kedvenc hal ropogós tésztában. Ízlés szerint sült krumplival, főtt burgonyával és tartármártással tálaljuk.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,teljes kiőrlésű liszt,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
fűszerek halra | 2 | teáskanál | |
gyorsfagyasztott pangasius | 800 | gramm | |
napraforgó olaj | - | ||
só | - | ||
teljes kiőrlésű liszt | 120 | gramm | |
tyúk tojás | 4 | darab |
Recept
1. A hal elkészítése
gyorsfagyasztott pangasius 800 gramm • só
Hagyjuk felolvadni a Pangasius-t, mossuk meg, szárítsuk meg papírtörlővel és vágjuk fel szeletekre. Az egyes halszeleteket mindkét oldaláról könnyen megsózzuk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000559/small/IMG_5011w.jpg)
2. A tészta elkészítése
tyúk tojás 4 darab • fűszerek halra 2 teáskanál • teljes kiőrlésű liszt 120 gramm
A tojásokat tányérba törjük, hozzáadjuk a halfűszert és a teljes kiőrlésű lisztet. Egy villával alaposan keverjük össze.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000559/small/IMG_5012w.jpg)
3.
A halfiléket rakjuk rá egy tálcára, és öntsük rájuk a tészta felét. Megfordítjuk a halszeleteket és a másik oldalára öntjük a tészta másik felét.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000559/small/IMG_5014w.jpg)
4. Sütés
Egy serpenyőben hevítsünk fel megfelelő mennyiségű olajat, és tegyük bele a tésztával bevont halat. Fedő alatt 10 percig sütjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000559/small/IMG_5015w.jpg)
5.
Vegyük le a fedőt, fordítsuk meg a halat, és 10 percig sütjük a másik oldalán.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000559/small/IMG_5017w.jpg)
Jó étvágyat!