Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Burgonya-sárgarépás lepény
HALAK
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
KUGLÓFOK
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
KALÁCSOK
Teljes kiőrlésű túrós kalács
ÉDES ÉTELEK
Teljes kiőrlésű fánk
APRÓSÜTEMÉNY
Melaszos keksz
Indiai kardamomos keksz
Almás-túrós kalács
KENYÉR
Banánkenyér
Finom házi kenyér
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés