Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
Nagyszerű és nagyon finom, puha kuglóf teljes kiőrlésű lisztből és instant cikória kávéval feldobva.
recept,recept fotó,teljes kiőrlésű liszt,instant cikória kávé,fekete szezámmag,Kuglófok
Kuglófok
kategóriak
Kuglófok ›
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete szezámmag | - | ||
instant cikória kávé | 2 | evőkanál | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | ½ | bögre | |
nádcukor | ½ | bögre | |
szódabikarbóna | 1 | teáskanál | |
só | 1 | csipet | |
teljes kiőrlésű liszt | 1 | bögre | |
tyúk tojás | 2 | darab | |
vaj | ½ | bögre | |
vaj | - |
Recept
2.
szódabikarbóna 1 teáskanál • só 1 csipet • instant cikória kávé 2 evőkanál • nádcukor ½ bögre • natúr joghurt 3,5% zsírtartalom ½ bögre
A lemért lisztet beleszórjuk egy tálba, hozzáadjuk a szódabikarbónát, egy csipetnyi sót és összekeverjük. Hozzáadjuk a cikória kávét, cukrot és a joghurtot,...
4.
Elektromos habverővel habosra mixereljük.
6.
A formába beleöntjük a kész tésztát.
7.
30 percig 170°C fokon sütjük.
8.
Amikor kihűlt, kiborítjuk és felszeleteljük.
Jó étvágyat!