Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
Nagyszerű és nagyon finom, puha kuglóf teljes kiőrlésű lisztből és instant cikória kávéval feldobva.
recept,recept fotó,teljes kiőrlésű liszt,instant cikória kávé,fekete szezámmag,Kuglófok
Kuglófok
kategóriak
Kuglófok
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete szezámmag | - | ||
instant cikória kávé | 2 | evőkanál | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | ½ | bögre | |
nádcukor | ½ | bögre | |
szódabikarbóna | 1 | teáskanál | |
só | 1 | csipet | |
teljes kiőrlésű liszt | 1 | bögre | |
tyúk tojás | 2 | darab | |
vaj | ½ | bögre | |
vaj | - |
Recept
2.
szódabikarbóna 1 teáskanál • só 1 csipet • instant cikória kávé 2 evőkanál • nádcukor ½ bögre • natúr joghurt 3,5% zsírtartalom ½ bögre
A lemért lisztet beleszórjuk egy tálba, hozzáadjuk a szódabikarbónát, egy csipetnyi sót és összekeverjük. Hozzáadjuk a cikória kávét, cukrot és a joghurtot,...
4.
Elektromos habverővel habosra mixereljük.
6.
A formába beleöntjük a kész tésztát.
7.
30 percig 170°C fokon sütjük.
8.
Amikor kihűlt, kiborítjuk és felszeleteljük.
Jó étvágyat!