Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Cézár saláta sült burgonyával
Káposztasaláta almával és banánnal
Céklasaláta citromfűvel
KUGLÓFOK
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Tofu savanyú káposztával
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
Pulykamell joghurtos, medvehagymás mártásban
MUFFINOK
Mákos-répás kalácsok
FALATKÁK
Joghurtos, sajtos lepény
HALAK
Rántott hal kapros tésztában
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Bundás karfiol
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés