Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Cézár saláta sült burgonyával
Káposztasaláta almával és banánnal
Céklasaláta citromfűvel
KUGLÓFOK
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Tofu savanyú káposztával
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
Pulykamell joghurtos, medvehagymás mártásban
MUFFINOK
Mákos-répás kalácsok
FALATKÁK
Joghurtos, sajtos lepény
HALAK
Rántott hal kapros tésztában
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Bundás karfiol
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
BEFŐTTEK
Torma télire
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
Augsburgi túrós szelet
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sütőtök mártás
Dinsztelt lila káposzta
RIZS
Vajas rizs
ÉDES ÉTELEK
Aranygaluska kalácsból
Hokkaidó tök édesburgonyával
SERTÉSHÚS
Balkán tüzes hús
REGGELI KÁSA
Csokoládés rizs gőzedényben
Túrós golyócskák barack mártással
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit