RECEPTEK

Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban

Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban

Finom és ízletes pulykamellfilé joghurtos pácban.

recept,recept fotó,pulykamell,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Pulykahús

Pulykahús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

kategóriak

Pulykahús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Natur zöldséges só2teáskanál
finomliszt-
fritőzolaj -
méz 2evőkanál
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom400milliliter
piros paprika, őrölt2teáskanál
pulykamell800gramm
teljes zsírtartalmú mustár2evőkanál

 

Recept

1. 

pulykamell 800 gramm

A pulykamelleket megmossuk és szeletekre vágjuk.

2. 

natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 milliliter  méz  2 evőkanál  teljes zsírtartalmú mustár 2 evőkanál  piros paprika, őrölt 2 teáskanál  Natur zöldséges só 2 teáskanál

A joghurtot, mézet, mustárt, őrölt piros paprikát, natúr zöldség sót összekeverjük és az elkészített pácban megforgassuk a pulykamelleket. Néhány órára hűvös helyre tesszük.

3. 

finomliszt  fritőzolaj

Az olajat forrósítjuk fel, a pulykamelleket egyenként vegyük ki a pácból és forgassuk meg őket finomlisztben.

4. 

És azonnal tegyük a forró olajba.

5. 

Letakarva fedővel 10 percig sütjük, ezután levesszük a fedőt a hús szeleteket megfordítjuk és a másik oldaláról is 10 percig sütjük. Ellenőrizzük közben az olaj hőmérsékletét hogy ne legyen túl forró és nehogy odaégjenek a húsok.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés