Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban

Finom és ízletes pulykamellfilé joghurtos pácban.
recept,recept fotó,pulykamell,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Pulykahús
Pulykahús
kategóriak
Pulykahús ›Hozzávalók
Hozzávalók
Natur zöldséges só | 2 29 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
fritőzolaj | 0 ?? | kcal | |
méz | 2 99 | evőkanál kcal | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 400 280 | milliliter kcal | |
piros paprika, őrölt | 2 32 | teáskanál kcal | |
pulykamell | 800 696 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 2 38 | evőkanál kcal |
Recept

2.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 milliliter • méz 2 evőkanál • teljes zsírtartalmú mustár 2 evőkanál • piros paprika, őrölt 2 teáskanál • Natur zöldséges só 2 teáskanál
A joghurtot, mézet, mustárt, őrölt piros paprikát, natúr zöldség sót összekeverjük és az elkészített pácban megforgassuk a pulykamelleket. Néhány órára hűvös helyre tesszük.

3.
Az olajat forrósítjuk fel, a pulykamelleket egyenként vegyük ki a pácból és forgassuk meg őket finomlisztben.

4.
És azonnal tegyük a forró olajba.

5.
Letakarva fedővel 10 percig sütjük, ezután levesszük a fedőt a hús szeleteket megfordítjuk és a másik oldaláról is 10 percig sütjük. Ellenőrizzük közben az olaj hőmérsékletét hogy ne legyen túl forró és nehogy odaégjenek a húsok.

Jó étvágyat!