Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Nyársak sampinyongombával és csirke hússal
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Tofu tésztában
Rántott őzlábgomba
Lángos
Csirkemell cukkinis tésztában
Töltött padlizsán bundában
HALAK
Rántott hal darabok harcsából
ÉDES ÉTELEK
Édes túrókrokett
Ropogós rántott karfiol
Rántott brokkoli
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
SERTÉSHÚS
Sertés szelet burgonya bundában
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés