Rántott hal darabok harcsából

Halrudacskák afrikai harcsából. Ebből a halból származó hús nagyon finom, kemény és ami a legfontosabb, szinte csont nélküli. És ha ép a sok csont zavarja a karácsonyi pontyban, nyugodtan cserélje le erre a halra.
recept,recept fotó,afrikai harcsa - filé,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
afrikai harcsa - filé | 1 800 | kilogramm kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
fritőzolaj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal |
Recept

2.
Távolítsuk el a filéről a bőrt ez egy kicsit nehezebb, de egy kis türelemmel sikerülni fog. Javasoljuk, hogy ujjaival tágítsa meg a filé vastagabb részén lévő bőrt, és lassan válassza le a húsról húzva. Segíteni fog, ha egy papírtörlővel fogjuk a bőrt, így nem fog csúszni.


4.
finomliszt • tyúk tojás 3 darab
A halacskákat lisztbe és felvert tojásba megforgatjuk (ha szükséges, több tojást is felverünk) ...

5.
....ezután zsemlemorzsában is megforgatjuk.

6.
A fritőz kosarába helyezzük el.

7.
Merítsük olajba, és 170 ° C-on sütjük 4-5 percig. (A halakat serpenyőben olajban is megpiríthatjuk, a sütés felénél megfordítjuk).

8.
Vegyük ki a kosarat a hallal az olajból, és hagyjuk, hogy csöpögjön le.

9.
Burgonyasalátával tálaljuk.

Jó étvágyat!