Töltött sertés tekercsek

Finom sertés karaj, szalonnával, tojással és káposztával töltve.
recept,recept fotó,sertéscomb,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
finomliszt | 1 53 | evőkanál kcal | |
hagyma | 1 ?? | darab kcal | |
kovászos káposzta | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
sertéscomb | 600 1026 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
víz | ½ 0 | liter kcal | |
árvai szalonna | 0 ?? | kcal | |
ételízesítő | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
sertéscomb 600 gramm • só • fekete bors, őrölt • ételízesítő
A húst megmossuk, megszárítjuk, szeletekre vágjuk. A szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, meghintjük fűszersóval (vegeta, podravka).

2.
teljes zsírtartalmú mustár • árvai szalonna • tyúk tojás 2 darab • kovászos káposzta
A szeletekre mustárt kenünk. Minden szeletre egy csík szalonnát, egy karika keményre főzött tojást és egy pici savanyú káposztát teszünk.

3.
A szeleteket óvatosan összehajtjuk, és pálcikával, vagy cérnával rögzítjük. Meghintjük őrölt pirospaprikával.




7.
víz ½ liter • finomliszt 1 evőkanál
A tekercseket visszarakjuk a hagymához és felöntjük vízzel. Fedő alatt 30 percig pároljuk, amíg a hús puha nem lesz. A levét liszttel sűríthetjük.

8.
Kedvenc köretünkkel tálaljuk.

Jó étvágyat!