Sertés ragu májjal

Sertés ragu vadasan főtt burgonyával és csípős paprikával.
recept,recept fotó,sertéscomb,csirkemáj,Sertéshús,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemáj | 500 600 | gramm kcal | |
finomliszt | 30 105 | gramm kcal | |
majoránna | 2 21 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 2 270 | evőkanál kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
póréhagyma | 100 46 | gramm kcal | |
sertéscomb | 350 599 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
vadhús fűszerkeverék | 1 13 | teáskanál kcal | |
víz | 600 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
sertéscomb 350 gramm • napraforgó olaj 2 evőkanál
A sertéshúst csíkokra vágjuk és olajon megpirítjuk.

2.
piros paprika, őrölt 1 teáskanál • só 1 teáskanál • vadhús fűszerkeverék 1 teáskanál • majoránna 2 teáskanál • víz 300 milliliter
Megszórjuk őrölt pirospaprikával, sóval, borssal és majoránnával. Vizet öntünk alája és 25 percig letakarva pároljuk.


4.
Hozzáadjuk a húshoz és még 5 percig pároljuk.

5.
csirkemáj 500 gramm
A kész húshoz hozzáadjuk a megmosott májat. Összekeverjük és az egészet még együtt 5 -8 percig főzzük.

6.
finomliszt 30 gramm • víz 300 milliliter
Hogy sűrűbb legyen adhatunk hozzá habarást melyet lisztből és vízből készítünk el.


Jó étvágyat!