szakacsreceptek.hu

Halfilé bundában sütve

Halfilé bundában sütve

    

Változtassa meg az elkészítés módját, és próbálja megkönnyíteni és egészségesebbé tenni a sült halfilét. A sütőben sütéssel történő kezelése ugyanolyan finom. Klasszikusan burgonyasalátával tálaljuk.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:  Halak  Laktózmentes  

 

1. 

halfilé 400 gramm 

Hagyjuk a halakat megolvadni, mossuk és szárítsuk meg. Sózzuk.

2. 

tyúk tojás 1 darab

A tojásokat egy mély tányérba verjük fel.

3. 

zsemlemorzsa 4 evőkanál  fűszerek halra 2 teáskanál

A zsemlemorzsát keverjük össze a fűszerrel.

4. 

finomliszt 4 evőkanál

A halfilékockákat, lisztben, tojásban és zsemlemorzsában forgassuk meg.

5. 

repceolaj 3 evőkanál

A sütőtálat kenjük meg egy kevés olajjal és rakjuk szét a halakat. A tetejüket is csöpögtessük meg egy kevés olajjal. Előmelegített sütőben 250°C sütjük.

6. 

15 perc után fordítjuk meg a halakat.

7. 

Vissza helyezzük a sütőbe és még 5-10 percig hagyjuk ropogósra sütni.

Jó étvágyat!

finomliszt4evőkanál
fűszerek halra2teáskanál
halfilé400gramm
repceolaj3evőkanál
-
tyúk tojás1darab
zsemlemorzsa4evőkanál

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés