Halcsipsz
Apró, ropogós haldarabok. Burgonyapürével és sült hagymával tálaljuk.
recept,recept fotó,halfilé,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
citrom | 1 | darab | |
finomliszt | 60 | gramm | |
halfilé | 600 | gramm | |
kukoricagríz (polenta) | 60 | gramm | |
olivaolaj | 1 | evőkanál | |
szárított hagyma | 2 | evőkanál | |
só | 1 | teáskanál |
Recept
1.
finomliszt 60 gramm • kukoricagríz (polenta) 60 gramm • só 1 teáskanál • szárított hagyma 2 evőkanál
Mindkét lisztet összekeverjük a sóval és a szárított hagymával.
2.
halfilé 600 gramm
A halfilét felolvasztjuk és óvatosan darabokra szedjük szét. Használhatunk más fajta halat is a legjobb a szálkamentes.
3.
A halfilét óvatosan összekeverjük az elkészített lisztel.
4.
olivaolaj 1 evőkanál • citrom 1 darab
Az olajat a grill serpenyőben, melegítsük fel és hirtelen süssük ki a haldarabokat. És öntsünk citromlevet a halakra.
Jó étvágyat!