RECEPTEK

Halcsipsz

Halcsipsz

Apró, ropogós haldarabok. Burgonyapürével és sült hagymával tálaljuk.

recept,recept fotó,halfilé,Halak,Laktózmentes

Halak

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Halak  Laktózmentes  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

citrom1darab
finomliszt60gramm
halfilé600gramm
kukoricagríz (polenta)60gramm
olivaolaj1evőkanál
szárított hagyma2evőkanál
1teáskanál

 

Recept

1. 

finomliszt 60 gramm  kukoricagríz (polenta) 60 gramm   1 teáskanál  szárított hagyma 2 evőkanál

Mindkét lisztet összekeverjük a sóval és a szárított hagymával.

2. 

halfilé 600 gramm

A halfilét felolvasztjuk és óvatosan darabokra szedjük szét. Használhatunk más fajta halat is a legjobb a szálkamentes.

3. 

A halfilét óvatosan összekeverjük az elkészített lisztel.

4. 

olivaolaj 1 evőkanál  citrom 1 darab

Az olajat a grill serpenyőben, melegítsük fel és hirtelen süssük ki a haldarabokat. És öntsünk citromlevet a halakra.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés