szakacsreceptek.hu

Sült pisztráng

Sült pisztráng

    

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

paradicsom 150 gramm  petrezselyem zöldje  szurokfű (oregánó) 2 teáskanál  bazsalikom 2 teáskanál

A paradicsomokat megmossuk, félbe vágjuk és még kisebb holdacskákra vágjuk. Különböző friss és szárított fűszernövényeket összekeverjük a paradicsommal.

2. 

pisztráng 2 darab  citromlé    fekete bors, őrölt

A sütőt 200°C előmelegítjük. A pisztrángot megmossuk, megszárítjuk, citrom levével csepegtetjük meg, sózzuk és borsozzuk. A pisztrángot töltjük meg a paradicsomos masszával.

3. 

olivaolaj 1 evőkanál  whisky 2 teáskanál

Majd egy fogvájóval zárjuk le. Az alufóliát kenjük meg olíva olajjal, helyezzük rá a pisztrángot és egy pár csepp whiskyt csepegtessünk rá.

4. 

Csomagoljuk be a pisztrángot az alufóliába, és helyezzük be a sütőbe. Fedjük le és 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés