szakacsreceptek.hu

Cápa steak a sörtésztában

Cápa steak a sörtésztában

    

A cápahúsnak nincs különleges íze, de ebben a puha és enyhén fűszeres tésztában elkészítve finomság lesz belőle. Ugyanakkor különösen értékelni fogja, hogy a cápa porcos hal, és szinte nincs csontja. Burgonya köretekkel tálaljuk.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:  Halak  Laktózmentes  

 

1. 

finomliszt 100 gramm  fűszerek halra 1.5 teáskanál    tojásfehérje 2 darab  világos sör 100 milliliter

Olvasszuk fel a cápa steaket, mossuk meg és szárítsuk meg. Finoman sózzuk. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A lisztet összekeverjük a halfűszerekkel, ...

2. 

...öntjük hozzá a sört és keverjük össze.

3. 

Hozzá keverjük a fehérje habot.

4. 

cápa steak 900 gramm

A hal szeleteket belemártjuk a tésztába...

5. 

repceolaj

...és forró olajban mindkét oldaláról kisütjük.

Jó étvágyat!

cápa steak900gramm
finomliszt100gramm
fűszerek halra1.5teáskanál
repceolaj-
-
tojásfehérje2darab
világos sör100milliliter

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés