Cápa steak a sörtésztában
A cápahúsnak nincs különleges íze, de ebben a puha és enyhén fűszeres tésztában elkészítve finomság lesz belőle. Ugyanakkor különösen értékelni fogja, hogy a cápa porcos hal, és szinte nincs csontja. Burgonya köretekkel tálaljuk.
recept,recept fotó,világos sör,cápa steak,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
cápa steak | 900 | gramm | |
finomliszt | 100 | gramm | |
fűszerek halra | 1.5 | teáskanál | |
repceolaj | - | ||
só | - | ||
tojásfehérje | 2 | darab | |
világos sör | 100 | milliliter |
Recept
1.
finomliszt 100 gramm • fűszerek halra 1.5 teáskanál • só • tojásfehérje 2 darab • világos sör 100 milliliter
Olvasszuk fel a cápa steaket, mossuk meg és szárítsuk meg. Finoman sózzuk. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A lisztet összekeverjük a halfűszerekkel, ...

2.
...öntjük hozzá a sört és keverjük össze.

3.
Hozzá keverjük a fehérje habot.



Jó étvágyat!