Grillezett tintahal
Közkedvelt mediterrán étel horvát módra.
recept,recept fotó,kalmár,Halak,Nyári grill receptek,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
bazsalikom | - | ||
fehér bors, őrölt | - | ||
fokhagyma | 1 | ||
kalmár | 600 | gramm | |
olivaolaj | 2 | evőkanál | |
só | - | ||
zsemlemorzsa | 1 | evőkanál |
Recept
2.
zsemlemorzsa 1 evőkanál • bazsalikom • só • fehér bors, őrölt • olivaolaj 2 evőkanál
A fokhagymához hozzáadjuk a zsemlemorzsát, bazsalikomot, sót, fűszert és az olíva olajat.
4.
A tintahalat lágyan megkenjük a zsemlemorzsás masszával, és egy vékony rétegen kenünk a hal belső részére is.
5.
Mindkét oldaláról 5 - 5 percig grillezzük.
Jó étvágyat!