Grillezett tintahal

Közkedvelt mediterrán étel horvát módra.
recept,recept fotó,kalmár,Halak,Nyári grill receptek,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
| bazsalikom | 0 ?? | kcal | |
| fehér bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
| fokhagyma | 1 6 | kcal | |
| kalmár | 600 414 | gramm kcal | |
| olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| zsemlemorzsa | 1 56 | evőkanál kcal |
Recept

2.
zsemlemorzsa 1 evőkanál • bazsalikom • só • fehér bors, őrölt • olivaolaj 2 evőkanál
A fokhagymához hozzáadjuk a zsemlemorzsát, bazsalikomot, sót, fűszert és az olíva olajat.


4.
A tintahalat lágyan megkenjük a zsemlemorzsás masszával, és egy vékony rétegen kenünk a hal belső részére is.

5.
Mindkét oldaláról 5 - 5 percig grillezzük.

Jó étvágyat!























