Nemzeti konyha▼
Több▼
TÉSZTÁK
Felfújt Rigate tésztából gombával
HALAK
Tőkehal holland szósszal
MARHAHÚS
Steak szósz gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Zöldséges lepény dióval
Alaszkai tőkehal kari szósszal
Sült cukkini parmezán sajttal
Párolt káposzta tempeh-vel
FALATKÁK
Töltött fűszeres camembert olajban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Karfiolos tejfölös majonézes saláta
SERTÉSHÚS
Sertésérmék cukkinivel
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ÉDESSÉGEK
Raffaello
Lasagne lágy besamel mártással
HÚSLEVESEK
Abált leves
DESSZERTEK POHARAKBAN
Gesztenyepüré tejszínhabbal
APRÓSÜTEMÉNY
Mogyorós grillázs szelet.
RIZS
Parboiled vajas rizs
PULYKAHÚS
Póréhagymás pulyka szoté
KALÁCSOK
Mogyorós sütemény
PÉKSÜTEMÉNY
Foszlós fonott kalács
Sült sertésoldalas
CSIRKEHÚS
ActiFry fokhagymás csirkehús
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés