Nemzeti konyha
Több
TÉSZTÁK
Felfújt Rigate tésztából gombával
HALAK
Tőkehal holland szósszal
MARHAHÚS
Steak szósz gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Zöldséges lepény dióval
Alaszkai tőkehal kari szósszal
Sült cukkini parmezán sajttal
Párolt káposzta tempeh-vel
FALATKÁK
Töltött fűszeres camembert olajban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Karfiolos tejfölös majonézes saláta
SERTÉSHÚS
Sertésérmék cukkinivel
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
Darált húsos rakott krumpli
TORTÁK
Sütés nélküli almás-mascarpone torta
Falusi lángos
SÜTEMÉNYEK
Túrós sütemény gyümölccsel
Falusi krumpli lepény
REGGELI KÁSA
Fahéjas tejbegríz
CSIRKEHÚS
Májas zsemle
ActiFry hermelin dióval
Bundás karfiol
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit