Nemzeti konyha
Több
TÉSZTÁK
Felfújt Rigate tésztából gombával
HALAK
Tőkehal holland szósszal
MARHAHÚS
Steak szósz gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Zöldséges lepény dióval
Alaszkai tőkehal kari szósszal
Sült cukkini parmezán sajttal
Párolt káposzta tempeh-vel
FALATKÁK
Töltött fűszeres camembert olajban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Karfiolos tejfölös majonézes saláta
SERTÉSHÚS
Sertésérmék cukkinivel
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés