Rántotta sampinyon gombával

Recept egy kiváló reggelire, amelyre kicsit több idő szükséges az elkészítéshez, viszont annál finomabb. Tojás hagymával, virslivel és gombával.
recept,recept fotó,hagyma,gomba,tyúk tojás,Tojásból készült reggeli,Szezonális receptek
Tojásból készült reggeli
Hozzávalók
Hozzávalók
fehér bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
gomba | 250 40 | gramm kcal | |
hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
sertésvirsli | 1 ?? | darab kcal | |
sertészsír | 1 45 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal |
Recept

2.
hagyma 100 gramm • sertésvirsli 1 darab
Hozzáadjuk a apróra vágott közepes méretű hagymát, és a felvágott virslit.

3.
gomba 250 gramm
A gombát megmossuk, megtisztítjuk és vékony lapokra vágjuk. Hozzáadjuk a hagymához és a virslihez.

4.
Az egészet együtt pirítjuk, amíg a sampinyon meg nem puhul. Sózzuk és fehér borssal ízesítjük.

5.
tyúk tojás 4 darab
Végül hozzáadjuk a tojást. Először a tojásfehérjéket adjuk hozzá, és amikor már kifehéredik, akkor belekeverjük a tojássárgáját is. Vegye le a serpenyőt a tűzről, még mielőtt a tojássárgája túlságosan kiszáradna.

Jó étvágyat!