Steak szósz gombával

Lágy tejszínes szósz a gomba lágy ízével.
recept,recept fotó,szárított gomba,creme fraîche (friss tejszín),Marhahús,Gluténmentes
Marhahús
Hozzávalók
Hozzávalók
creme fraîche (friss tejszín) | 2 90 | evőkanál kcal | |
fehér bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
szárított gomba | 5 7 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 150 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
víz 150 milliliter • szárított gomba 5 gramm
Egy maréknyi szárított gombát 15 percig főzünk egy serpenyőben. Az ideális, ha van otthon szárított vargánya gomba

2.
só • fehér bors, őrölt • creme fraîche (friss tejszín) 2 evőkanál
Lágyan sózzuk, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejfölt.

3.
Gyenge lángon felmelegítjük és lágy szószt keverünk ki, apróra vágott gombával.

Jó étvágyat!