Marha ragu

Puha, szaftos marhahús, fantasztikus boros szószban, zöldséggel.
recept,recept fotó,marhahús ,vörösbor, száraz,Marhahús,Gluténmentes
Marhahús
Hozzávalók
Hozzávalók
| Finom burgonyapüré recept | 0 ?? | kcal | |
| fokhagyma | 1 6 | gerezd kcal | |
| hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
| marhahús | 700 1015 | gramm kcal | |
| napraforgó olaj | 50 450 | milliliter kcal | |
| paradicsom | 300 75 | gramm kcal | |
| petrezselyem | 0 ?? | kcal | |
| piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
| répa | 200 90 | gramm kcal | |
| só | 1.5 0 | teáskanál kcal | |
| víz | 50 0 | milliliter kcal | |
| vörösbor, száraz | 200 164 | milliliter kcal | |
| zeller | 0 ?? | kcal |
Recept


3.
paradicsom 300 gramm
A paradicsomot leöntjük forró vízzel, majd a vizet leöntjük és a paradicsomot meghámozzuk.

4.
napraforgó olaj 50 milliliter • hagyma 100 gramm
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.


6.
Hozzáadjuk a húst, pirítjuk.

7.
piros paprika, őrölt 1 teáskanál • petrezselyem • zeller
Levesszük a tűzről, hozzászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a sárgarépát (adhatunk hozzá petrezselymet, kockákra vágott zellert is) és összekeverjük.

8.
A zöldséghez és a húshoz, hozzáadjuk a paradicsomot...


10.
víz 50 milliliter
Fedő alatt, időnként megkevergetve kb. 90 percig (a hús megpuhulásáig) pároljuk. Szükség szerint felönthetjük egy kis vízzel.


Jó étvágyat!






















