RECEPTEK

Párolt gombás sertéshús

Párolt gombás sertéshús

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Így főzött nagymamánk. Rizzsel, vagy főtt krumplival tálaljuk.

recept,recept fotó,szárított gomba,sertéskaraj,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

kukoricakeményítő

1

55

evőkanál

kcal

köménymag, darált

½

??

teáskanál

kcal

napraforgó olaj

3

405

evőkanál

kcal

sertéskaraj

500

??

gramm

kcal

szárított gomba

100

125

gramm

kcal

½

0

teáskanál

kcal

víz

500

1105

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

szárított gomba 100 gramm  sertéskaraj 500 gramm

A szárított gombát egy tálba rakjuk, leöntjük vízzel és hagyjuk állni. A sertés húst megmossuk, szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk.

A szárított gombát egy tálba rakjuk,...

2. 

napraforgó olaj 3 evőkanál

Serpenyőben forró olajban mindkét oldalról átsütjük a szeleteket.

Serpenyőben forró olajban mindkét oldalról...

3. 

víz 250 milliliter   ½ teáskanál  köménymag, darált ½ teáskanál

Hozzáadjuk a leszűrt gombát, sót és köményt. Az egészet felöntjük főzettel, vagy vízzel és addig pároljuk, ameddig a hús puha nem lesz.

Hozzáadjuk a leszűrt gombát, sót és...

4. 

víz 250 milliliter  kukoricakeményítő 1 evőkanál

Vízben kukorica keményítőt keverünk szét, majd hozzáadjuk a húshoz, és forrni hagyjuk.

Vízben kukorica keményítőt keverünk szét,...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés