Fordított sertéshússzeletek

Különösen finom sertéshússzeletek.
recept,recept fotó,sertéskaraj,tyúk tojás,rétesliszt,zsemlemorzsa,Sertéshús,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
olivaolaj | 100 879 | milliliter kcal | |
rétesliszt | 100 356 | gramm kcal | |
sertéskaraj | 400 580 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 100 373 | gramm kcal |
Recept
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk
sertéskaraj 400 gramm
A sertés karajból vágjunk 3-4 darabot, amelyeket mindkét oldaláról kiklopfolunk. Annak megakadályozására, hogy a hús klopfolásakor ne fröcsögjön szét, takarjuk le a húst ételfóliával.

2. Hármas panír
tyúk tojás 1 darab • rétesliszt 100 gramm • zsemlemorzsa 100 gramm
Elkészítjük a hármas panír alapanyagait (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Sózzuk meg a sertésszeletet, csomagoljuk először zsemlemorzsába, majd tojásba, végül lisztbe.

3. Sütés olajban
olivaolaj 100 milliliter
Melegítsünk olajat egy serpenyőben. Olajon hirtelen megsütjük a sertésszeleteket aranybarnára, mindkét oldaláról,

4. Sütés sütőben
Tegyük a kisült szeleteket egy tepsibe, öntsünk alá vizet. Süssük a szeleteket letakart tepsiben 60 percig 150 ° C-on, elektromos sütőben, felső és alsó fűtéssel. 60 perc elteltével a hús puha lesz és jól megsült.

5.
Tegyük a hússzeleteket egy tányérra. Köretként főtt burgonyát vagy zöldségsalátát szolgálunk fel.

Jó étvágyat!