szakacsreceptek.hu

Fordított sertéshússzeletek

Fordított sertéshússzeletek

    

Különösen finom sertéshússzeletek.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:  Sertéshús  Laktózmentes  

 

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk

sertéskaraj 400 gramm

A sertés karajból vágjunk 3-4 darabot, amelyeket mindkét oldaláról kiklopfolunk. Annak megakadályozására, hogy a hús klopfolásakor ne fröcsögjön szét, takarjuk le a húst ételfóliával.

A hússzeleteket kiklopfoljuk

2. Hármas panír

tyúk tojás 1 darab  rétesliszt 100 gramm  zsemlemorzsa 100 gramm

Elkészítjük a hármas panír alapanyagait (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Sózzuk meg a sertésszeletet, csomagoljuk először zsemlemorzsába, majd tojásba, végül lisztbe.

Hármas panír

3. Sütés olajban

olivaolaj 100 milliliter

Melegítsünk olajat egy serpenyőben. Olajon hirtelen megsütjük a sertésszeleteket aranybarnára, mindkét oldaláról,

Sütés olajban

4. Sütés sütőben

Tegyük a kisült szeleteket egy tepsibe, öntsünk alá vizet. Süssük a szeleteket letakart tepsiben 60 percig 150 ° C-on, elektromos sütőben, felső és alsó fűtéssel. 60 perc elteltével a hús puha lesz és jól megsült.

Sütés sütőben

5. 

Tegyük a hússzeleteket egy tányérra. Köretként főtt burgonyát vagy zöldségsalátát szolgálunk fel.

Jó étvágyat!

olivaolaj100milliliter
rétesliszt100gramm
sertéskaraj400gramm
tyúk tojás1darab
zsemlemorzsa100gramm

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés