Klasszikus rántott sertés szelet

Egyszerű, finom rántott sertés szelet.
recept,recept fotó,sertéskaraj,zsemlemorzsa,Sertéshús,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
fritőzolaj | 0 ?? | kcal | |
sertéskaraj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 0 ?? | kcal | |
zsemlemorzsa | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
sertéskaraj • só • finomliszt • tyúk tojás • zsemlemorzsa • fritőzolaj
A sertéskarajt megmossuk, szárítjuk és felszeleteljük. Konyhai lapon vékonyra klopfoljuk. A szeleteket megsózzuk és lisztben, tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk.Forró olajon 10 percig lefedve sütjük, majd megfordítjuk és már fedő nélkül 8-10 percig átsütjük. Ügyeljünk közben az olaj forróságára nehogy a szeletek odaégjenek.

2.
Krumplisalátával tálaljuk.

Jó étvágyat!