Fehér boros sertés szelet

Mit is főzzünk ebédre ha van az otthonukban egy gőzfazék? Gyors és egyszerű recept fehér boros sertés szeletre.
recept,recept fotó,sertéskaraj,fehérbor, száraz,Sertéshús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
| fehérbor, száraz | 100 82 | milliliter kcal | |
| hüvelyes bab, zöld, fagyasztott | 200 60 | gramm kcal | |
| köménymag, őrölt | 0 ?? | kcal | |
| répa | 250 113 | gramm kcal | |
| sertéskaraj | 400 580 | gramm kcal | |
| só | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
sertéskaraj 400 gramm • köménymag, őrölt • só
H§rom szelet sertés húst megszórjuk őrölt köménnyel és zsiradék nélkül mindkét oldaláról hirtelen megsütjük.
2.
fehérbor, száraz 100 milliliter
A hús szeleteket a gőz edény alsó részebe helyezzük. A tálkába vizet öntünk egy kevés fehér borral összekeverve. Fél órán keresztül a gőz edényben hagyjuk párolni.
3.
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 200 gramm • répa 250 gramm
30 perc után a felső edénybe, karikákra vágott sárgarépát és mirelit zöld babot rakunk. Együtt a hússal további 20 percig pároljuk.
Jó étvágyat!

















