Fehér boros sertés szelet

Mit is főzzünk ebédre ha van az otthonukban egy gőzfazék? Gyors és egyszerű recept fehér boros sertés szeletre.
recept,recept fotó,sertéskaraj,fehérbor, száraz,Sertéshús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fehérbor, száraz | 100 82 | milliliter kcal | |
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott | 200 60 | gramm kcal | |
köménymag, őrölt | 0 ?? | kcal | |
répa | 250 113 | gramm kcal | |
sertéskaraj | 400 580 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
sertéskaraj 400 gramm • köménymag, őrölt • só
H§rom szelet sertés húst megszórjuk őrölt köménnyel és zsiradék nélkül mindkét oldaláról hirtelen megsütjük.
2.
fehérbor, száraz 100 milliliter
A hús szeleteket a gőz edény alsó részebe helyezzük. A tálkába vizet öntünk egy kevés fehér borral összekeverve. Fél órán keresztül a gőz edényben hagyjuk párolni.
3.
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 200 gramm • répa 250 gramm
30 perc után a felső edénybe, karikákra vágott sárgarépát és mirelit zöld babot rakunk. Együtt a hússal további 20 percig pároljuk.
Jó étvágyat!