Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Currys csirkemellfilé zöldbabbal.
Csirke vajon, pirított babbal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
HALAK
Pangasius bambuszrüggyel
Sült pangasius hermelin sajttal
SERTÉSHÚS
Fehér boros sertés szelet
Sertés karaj spagettivel
Brokkolis sült tészta
Csirkés sült gnocchi
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Rizses tonhalsaláta
Színes húsos - zöldséges ragu
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés