Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Currys csirkemellfilé zöldbabbal.
Csirke vajon, pirított babbal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
HALAK
Pangasius bambuszrüggyel
Sült pangasius hermelin sajttal
SERTÉSHÚS
Fehér boros sertés szelet
Sertés karaj spagettivel
Brokkolis sült tészta
Csirkés sült gnocchi
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Rizses tonhalsaláta
Színes húsos - zöldséges ragu
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Darált húsos rakott krumpli
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
Grízes reszelt tészta
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
RÉTESEK
Túrós almás rétes
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Burgonyalepény sütőlapon
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés