szakacsreceptek.hu

Sült pangasius hermelin sajttal

    

Pároló edényben készített pangasius recept, fenséges hermelin penészes sajttal a tetején.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

35 min.

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:    

 

 
 

1. 

gyorsfagyasztott pangasius 340 gramm    fűszerek halra  mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol) 250 gramm  hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 50 gramm

A két pangasius filét megmossul folyó víz alatt, megsózzuk, fűszerezzük, majd a pároló edény első (legalsó) fokozatába helyezzük. A második fokozatba belerakjuk a mirelit zöldséges. A pároló edényeben 20 percig pároljuk.

2. 

Hermelin sajt 125 gramm  piros paprika, őrölt

A húsz perc elteltével a halat kivesszük és áthelyezzük a sütőlapra. A halra ráhelyezzük a hermelint (vagy más hasonló sajtot), megszórjuk őrölt piros paprikával. A sütőlapot berakjuk az előmelegített sütőbe és felső melegítéssel és bekapcsolt légkeveréssel 10 percig besütjük 180°C-on. Párolt zöldséggel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés