Sült pangasius hermelin sajttal
Pároló edényben készített pangasius recept, fenséges hermelin penészes sajttal a tetején.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol),Hermelin sajt,Halak,Gluténmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 125 | gramm | |
fűszerek halra | - | ||
gyorsfagyasztott pangasius | 340 | gramm | |
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott | 50 | gramm | |
mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol) | 250 | gramm | |
piros paprika, őrölt | - | ||
só | - |
Recept
1.
gyorsfagyasztott pangasius 340 gramm • só • fűszerek halra • mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol) 250 gramm • hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 50 gramm
A két pangasius filét megmossul folyó víz alatt, megsózzuk, fűszerezzük, majd a pároló edény első (legalsó) fokozatába helyezzük. A második fokozatba belerakjuk a mirelit zöldséges. A pároló edényeben 20 percig pároljuk.
2.
Hermelin sajt 125 gramm • piros paprika, őrölt
A húsz perc elteltével a halat kivesszük és áthelyezzük a sütőlapra. A halra ráhelyezzük a hermelint (vagy más hasonló sajtot), megszórjuk őrölt piros paprikával. A sütőlapot berakjuk az előmelegített sütőbe és felső melegítéssel és bekapcsolt légkeveréssel 10 percig besütjük 180°C-on. Párolt zöldséggel tálaljuk.
Jó étvágyat!