Nemzeti konyha
Több
HALAK
Zöldséges lepényhal
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
ActiFry sült aranydurbincs
Lepényhal fűszervajjal
Cápa steak a sörtésztában
Gránátoshal (tőkehal) gyógynövény morzsában
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Halfilé bundában sütve
Pangasius bambuszrüggyel
Sült pangasius hermelin sajttal
Kakukkfüves pisztráng
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés