Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Zöldséges lepényhal
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
ActiFry sült aranydurbincs
Lepényhal fűszervajjal
Cápa steak a sörtésztában
Gránátoshal (tőkehal) gyógynövény morzsában
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Halfilé bundában sütve
Pangasius bambuszrüggyel
Sült pangasius hermelin sajttal
Kakukkfüves pisztráng
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
RÉTESEK
Mákos-meggyes rétes leveles tésztából készítve
ÉDESSÉGEK
Egyszerű zserbó golyócskák
Répás sütemény túróval
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
CSIRKEHÚS
Csirke rolád darált hússal
APRÓSÜTEMÉNY
Mézeskalács fehér mázban
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Krumpli Gnocchi
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
FALATKÁK
Medvehagymás sós sütemény
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazpacho
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés