Vegán káposzta fasírozott, nem csak Indiában közkedvelt étel. Rizzsel,burgonyával, mártásokkal vagy salátákkal is tálalhatjuk.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,csicseriborsóliszt,Húsnélküli ételek,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Indiai receptek
Főzőcske
Adag
14
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
1.
fehérkáposzta 800 gramm • só 1 teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál
A káposztát lereszeljük, sózzuk, megszórjuk köménnyel és összekeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk.
2.
A káposztáról leszűrjük a levet amit eresztett és a kezünkkel óvatosan kicsavarjuk.
4.
...és közepes nagyságú, keményebb golyókat készítünk belőle.
Jó étvágyat!
Almás fűszeres saláta recept | - | ||
Csicseriborsó krumplival recept | - | ||
csicseriborsóliszt | 140 | gramm | |
fehérkáposzta | 800 | gramm | |
köménymag, darált | ½ | teáskanál | |
repceolaj | - | ||
só | 1 | teáskanál |