Káposztás golyócskák
Vegán káposzta fasírozott, nem csak Indiában közkedvelt étel. Rizzsel,burgonyával, mártásokkal vagy salátákkal is tálalhatjuk.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,csicseriborsóliszt,Húsnélküli ételek,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Indiai receptek
kategóriak
Húsnélküli ételek Indiai receptek Vegetáriánus receptek Vegán receptek Gluténmentes Ázsiai konyha Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös)
Hozzávalók
Hozzávalók
Almás fűszeres saláta recept | - | ||
Csicseriborsó krumplival recept | - | ||
csicseriborsóliszt | 140 | gramm | |
fehérkáposzta | 800 | gramm | |
köménymag, darált | ½ | teáskanál | |
repceolaj | - | ||
só | 1 | teáskanál |
Recept
1.
fehérkáposzta 800 gramm • só 1 teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál
A káposztát lereszeljük, sózzuk, megszórjuk köménnyel és összekeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk.

2.
A káposztáról leszűrjük a levet amit eresztett és a kezünkkel óvatosan kicsavarjuk.


4.
...és közepes nagyságú, keményebb golyókat készítünk belőle.



Jó étvágyat!