Káposztás golyócskák

Vegán káposzta fasírozott, nem csak Indiában közkedvelt étel. Rizzsel,burgonyával, mártásokkal vagy salátákkal is tálalhatjuk.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,csicseriborsóliszt,Húsnélküli ételek,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
Indiai receptek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Indiai receptek › Vegetáriánus receptek › Vegán receptek › Gluténmentes › Szezonális receptek › Ázsiai konyha › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) ›Hozzávalók
Hozzávalók
Almás fűszeres saláta recept | 0 ?? | kcal | |
Csicseriborsó krumplival recept | 0 ?? | kcal | |
csicseriborsóliszt | 140 542 | gramm kcal | |
fehérkáposzta | 800 232 | gramm kcal | |
köménymag, darált | ½ 9 | teáskanál kcal | |
repceolaj | 0 ?? | kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
fehérkáposzta 800 gramm • só 1 teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál
A káposztát lereszeljük, sózzuk, megszórjuk köménnyel és összekeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk.

2.
A káposztáról leszűrjük a levet amit eresztett és a kezünkkel óvatosan kicsavarjuk.


4.
...és közepes nagyságú, keményebb golyókat készítünk belőle.



Jó étvágyat!