RECEPTEK

Káposztás golyócskák

Káposztás golyócskák

Vegán káposzta fasírozott, nem csak Indiában közkedvelt étel. Rizzsel,burgonyával, mártásokkal vagy salátákkal is tálalhatjuk.

recept,recept fotó,fehérkáposzta,csicseriborsóliszt,Húsnélküli ételek,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Szezonális receptek,Gluténmentes

Húsnélküli ételek

Indiai receptek

Főzőcske

Adag

14

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Almás fűszeres saláta recept-
Csicseriborsó krumplival recept-
csicseriborsóliszt140gramm
fehérkáposzta800gramm
köménymag, darált½teáskanál
repceolaj-
1teáskanál

 

Recept

1. 

fehérkáposzta 800 gramm   1 teáskanál  köménymag, darált ½ teáskanál

A káposztát lereszeljük, sózzuk, megszórjuk köménnyel és összekeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk.

2. 

A káposztáról leszűrjük a levet amit eresztett és a kezünkkel óvatosan kicsavarjuk.

3. 

csicseriborsóliszt 140 gramm

Lisztet szórunk hozzá, összekeverjük...

4. 

...és közepes nagyságú, keményebb golyókat készítünk belőle.

5. 

repceolaj

A golyócskákat olajban kisütjük, mindkét oldalról.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés