szakacsreceptek.hu

Főtt füstölt tarja

     

Alap készítési mód a füstölt hús főzéssel való elkészítéséhez, amely kiváló választás főzelékek mellé. De fogyasztható hidegen is mustárral vagy tormával.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Füstölt sertés tarja1kilogramm

1. Elkészítés és főzés

füstölt sertés tarja 1 kg

A tarját megmossuk. Hideg vízbe rakjuk és fedő alatt 90 percig főzzük.

Elkészítés és főzés

2. 

Hűlni hagyjuk, szeletekre vágjuk. Szükség szerinti vastagságra vágjuk - ha főzelékhez tálaljuk akkor vastagabbra, ha hidegen tálaljuk, akkor vékonyabbra.

3. A hűs levének felhasználása

A vizet, amelyben a hűs főtt, ne öntsük ki. Felhasználhatjuk például finom bableves elkészítéséhez.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés