RECEPTEK

Sült kacsaszárnyak

Sült kacsaszárnyak

A kacsaszárnyakból általában finom kacsa húslevest szoktunk készíteni, vagy egészben sütjük meg a kacsát a szárnyakkal együtt. Se így se úgy nagyon nem élvezzük ki az ízeit. Ez a recept bemutatja hogyan lehet kacsaszárnyakból készíteni egy igazi finomságot.

recept,recept fotó,kacsa szárnyak,Kacsahús,Gluténmentes

Kacsahús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt½teáskanál
fokhagyma2gerezd
kacsa szárnyak6darab
ketchup5evőkanál
méz 2evőkanál
napraforgó olaj5evőkanál
piros paprika, őrölt2teáskanál
1teáskanál
vaj5evőkanál
worcester szósz2evőkanál

 

Recept

1. 

vaj 5 evőkanál  napraforgó olaj 5 evőkanál  fokhagyma 2 gerezd  ketchup 5 evőkanál  méz  2 evőkanál  piros paprika, őrölt 2 teáskanál  worcester szósz 2 evőkanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál   1 teáskanál

A vajat olvasszuk fel, öntjük egy tálkába, olajat öntünk hozzá, préselt fokhagymát és a többi hozzávalókat is rakjuk bele,

2. 

Összekeverjük.

3. 

kacsa szárnyak 6 darab

A kacsaszárnyakat megmossuk.

4. 

Belerakjuk az pácba és hűvös helyen 24 órán keresztül pácoljuk.

5. 

A szárnyakat a páccal együtt átrakjuk a sütő edénybe.

6. 

Alufóliával letakarjuk és 45 percig sütjük.

7. 

Levesszük az alufóliát, megforgatjuk,,,

8. 

...ás kb 20 percig még sütjük.

9. 

A szárnyakat krumpli lángossal és zöldséggel tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit