Sült libacombok
Finom libacombok boros-fügés mártásban.
recept,recept fotó,libacomb,fügés jam,aszalt szilva,Kacsahús,,Gluténmentes ,Laktózmentes
Kacsahús
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt szilva | 70 | gramm | |
fügés jam | 20 | gramm | |
libacomb | 900 | gramm | |
méz | 2 | teáskanál | |
rosé bor | 100 | milliliter | |
só | 1 | teáskanál | |
víz | 100 | milliliter |
Recept
2. Boros-fügés pác
rosé bor 100 milliliter • fügés jam 20 gramm • aszalt szilva 70 gramm • méz 2 teáskanál
Egy tálba beleöntjük a bort, az aszalt szilvát, a füge lekvárt és a mézet. És a libacombokat még sütés előtt meglocsoljuk ezzel a páccal .
3. Sütés
A hús letakarva 200 fokon két órán keresztül sütjük.
4. Tálalás
Miután letelt a két óra a húst kitakarjuk, és még további 45 percig 150 fokon sütjük. Sütés közben folyamatosan locsolgatjuk a boros-fügés páccal. Knédlivel tálaljuk.
Jó étvágyat!