Sült libacombok

Finom libacombok boros-fügés mártásban.
recept,recept fotó,libacomb,fügés jam,aszalt szilva,Kacsahús,,Gluténmentes ,Laktózmentes
Kacsahús
Főzőcske
Adag
2
Adag tömege
604 g
Adag energiatartalma
1292 kcal
Az elkészítés ideje
3 h.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt szilva | 70 190 | gramm kcal | |
fügés jam | 20 48 | gramm kcal | |
libacomb | 900 2241 | gramm kcal | |
méz | 2 33 | teáskanál kcal | |
rosé bor | 100 72 | milliliter kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept
2. Boros-fügés pác
rosé bor 100 milliliter • fügés jam 20 gramm • aszalt szilva 70 gramm • méz 2 teáskanál
Egy tálba beleöntjük a bort, az aszalt szilvát, a füge lekvárt és a mézet. És a libacombokat még sütés előtt meglocsoljuk ezzel a páccal .
3. Sütés
A hús letakarva 200 fokon két órán keresztül sütjük.

4. Tálalás
Miután letelt a két óra a húst kitakarjuk, és még további 45 percig 150 fokon sütjük. Sütés közben folyamatosan locsolgatjuk a boros-fügés páccal. Knédlivel tálaljuk.

Jó étvágyat!