Finom libacombok boros-fügés mártásban.
recept,recept fotó,libacomb,fügés jam,aszalt szilva,Kacsahús,,Gluténmentes ,Laktózmentes
Kacsahús
Főzőcske
Adag
2
Az elkészítés ideje
3 h.
Nehézség
alacsony
2. Boros-fügés pác
rosé bor 100 milliliter • fügés jam 20 gramm • aszalt szilva 70 gramm • méz 2 teáskanál
Egy tálba beleöntjük a bort, az aszalt szilvát, a füge lekvárt és a mézet. És a libacombokat még sütés előtt meglocsoljuk ezzel a páccal .
3. Sütés
A hús letakarva 200 fokon két órán keresztül sütjük.
4. Tálalás
Miután letelt a két óra a húst kitakarjuk, és még további 45 percig 150 fokon sütjük. Sütés közben folyamatosan locsolgatjuk a boros-fügés páccal. Knédlivel tálaljuk.
Jó étvágyat!