Spárga sörbundában és sonkával

Egyszerű recept egy igazán ízletes ebédhez spárgából. Burgonyával tálaljuk.
recept,recept fotó,fehér spárga,párolt sertéssonka,világos sör,Sertéshús,,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
ecet | 0 ?? | kcal | |
fehér spárga | 500 120 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 120 417 | gramm kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
kristálycukor | 0 ?? | kcal | |
párolt sertéssonka | 250 260 | gramm kcal | |
repceolaj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tojásfehérje | 2 34 | darab kcal | |
tojássárgája | 2 114 | darab kcal | |
világos sör | 100 43 | milliliter kcal | |
víz | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
víz • só • kristálycukor • ecet
... és 5-8 percig puhára főzzük sós vízben, amelybe teszünk egy kis cukrot és ecetet. A megfőtt spárgát óvatosan kiszedjük a lábasból, hogy ne törjön el, és hagyjuk kihűlni.


4.
tojásfehérje 2 darab • finomliszt 120 gramm • tojássárgája 2 darab • só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • világos sör 100 milliliter
Tojásfehérjéből habot készítünk. A sárgájából, lisztből, borsból, és sörből tésztát készítünk, amelybe belekeverjük a fehérjéből készült habot.


6.
...és megkenjük mindkét oldaláról az elkészült masszával.


Jó étvágyat!