Töltött sertés hús

Nagyon finom ebéd sertés húsból, sonkából és sajtból. Köretként ajánljuk a főt burgonyát és a kedvenc mártásunkat.
recept,recept fotó,sertés darálthús,párolt sertéssonka,Feta sajt,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 100 263 | gramm kcal | |
Pikáns paradicsom mártás recept | 0 ?? | kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
párolt sertéssonka | 50 52 | gramm kcal | |
sertés darálthús | 750 1950 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 50 187 | gramm kcal |
Recept
1.
sertés darálthús 750 gramm • zsemlemorzsa 50 gramm • só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • tyúk tojás 1 darab
A darált húst jól összekeverjük a zsemlemorzsával, sóval, borssal és a tojással.

2.
Egy henger alakot készítünk és 4 egyforma részre osztjuk.

3.
párolt sertéssonka 50 gramm • Feta sajt 100 gramm
Minden egyes húst laposra nyomkodjuk. A sajtot négy részre vágjuk és betekerjük egy szelet sonkába és a hús közepére helyezzük el.

4.
Majd egy sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük el a húsokat.

5.
Lefedve sütjük 30 percig 180°C hőfokon.

6.
Levesszük a fedőt és további 10 percig sütjük.


Jó étvágyat!