szakacsreceptek.hu

Pikáns paradicsom mártás

    

Ezt a szószt elég nagy mennyiségben érdemes elkészíteni,hogy az ízek tökéletes harmóniája bármilyen tészta, hús étel mellé remek társ lehessen. :)

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

 

 
 
NO TITLE recept-
ecet1evőkanál
hámozott paradicsom konzerv400gramm
kristálycukor1evőkanál
kukoricakeményítő2teáskanál
paradicsomszósz500gramm
pepperóni konzerv1darab
szárított hagyma1evőkanál
1.5teáskanál
víz300milliliter
víz2evőkanál

1. 

pepperóni konzerv 1 darab  víz 300 milliliter

A pepperoni paprikát 15 percig főzzük a vízben. Majd kivesszük belőle.

2. 

paradicsomszósz 500 gramm   1.5 teáskanál  kristálycukor 1 evőkanál

Hozzáadjuk a paradicsompürét, sót és a cukrot.

3. 

hámozott paradicsom konzerv 400 gramm

A konzerv paradicsomot felszeleteljük és a lével együtt a mártáshoz adjuk. Felforraljuk...

4. 

kukoricakeményítő 2 teáskanál  víz 2 evőkanál

....és besűrítjük kukorica keményítővel amelyet a vízben elkevertünk.

5. 

szárított hagyma 1 evőkanál  ecet 1 evőkanál

A végén hozzáadjuk a szárított hagymát vagy a szárított hagyma szárat. Ecettel ízesítjük.

6. 

NO TITLE recept

Tálalási tippünk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés