RECEPTEK

Paradicsompüréből készült mártás

Paradicsompüréből készült mártás

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

A mártást tálalhatjuk főtt vagy sült húsokhoz is, illetve húsgolyókhoz. Köretként knédlit vagy főtt burgonyát ajánlunk.

recept,recept fotó,paradicsomszósz,Főzelékek és mártások,Gluténmentes ,Laktózmentes

Főzelékek és mártások

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

ecet

3

19

evőkanál

kcal

kristálycukor

5

302

evőkanál

kcal

kukoricakeményítő

50

181

gramm

kcal

nemes babérlevél

4

??

darab

kcal

paradicsomszósz

1000

680

gramm

kcal

2

0

teáskanál

kcal

víz

½

0

liter

kcal

 

Recept

1. 

víz ½ liter   2 teáskanál  kristálycukor 5 evőkanál  ecet 3 evőkanál  nemes babérlevél 4 darab  paradicsomszósz 1000 gramm  kukoricakeményítő 50 gramm

A vízbe sót, cukrot, ecetet, babérlevelet teszünk és felforraljuk. A paradicsompürében kukorica keményítőt keverünk simára. Majd ezt beleöntjük a forró vízbe. Addig főzzük, amíg sűrű nem lesz. Ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk, illetve ecettel ízesítjük.

A vízbe sót, cukrot, ecetet, babérlevelet...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés