Nemzeti konyha
Több
RIZS
Spenótos rizs
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Pirított fűszeres burgonya hagymával
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
HALSALÁTÁK
Hering saláta zöldségekkel
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
VADHÚS
Vaddisznó gulyás áfonyával
Füstölt hússal és savanyú káposztával sült burgonya
Sertésnyelv tejfölös mártásban
Tejes csicseriborsó leves
Tofu paradicsom mártásban
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Párolt zöldség kókusszal
KALÁCSOK
Kakaós tekercs
EGÉSZSÉGES SÜTEMÉNYEK
Csicseriborsólisztből készült golyócskák mandulával.
Cilike fánkja
Csirkemell paradicsommal és mozzarellával
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit