Nemzeti konyha▼
Több▼
RIZS
Spenótos rizs
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Pirított fűszeres burgonya hagymával
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
HALSALÁTÁK
Hering saláta zöldségekkel
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
VADHÚS
Vaddisznó gulyás áfonyával
Füstölt hússal és savanyú káposztával sült burgonya
Sertésnyelv tejfölös mártásban
Tejes csicseriborsó leves
Tofu paradicsom mártásban
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Túrós-meggyes szelet
KNÉDLI
Házi párolt knédli
ROLÁDOK
Túrós tekercs
Porcelán bögrében főtt knédli
KALÁCSOK
Valentin napi almás kalács
Diós, túrós almás kalács
Túrós karamellás sütemény
Bableves
Karácsonyi ünnepi kalács
Sült sertésgolyócskák
Reszelt túrós kalács
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés